Ideeën ontwikkelen.

Woont u ook zo heerlijk maar zijn er toch nog dingen aan verandering toe?

Laat u niet langer verhinderen. Start met genieten!

 

Realiseer een nieuwe kinderkamer i.p.v. die rommelzolder. Heeft u meer spullen dan de schuur aan kan maar ruimte zat? Geef de tuin een nieuw leven! Wel eens nagedacht over een tuinhuisje of pergola?

 

Eigenlijk is niets gek genoeg. Woont u eindelijk in het huis van uw dromen maar is het nog niet af?

 

U vraagt, wij draaien!

 

Toegangsbrug Woning
Is de toegangsbrug naar uw woning niet meer wat het geweest is? Gaat u er liever niet meer overheen met de auto? Zònde! Laat ons uw brugdek vervangen voor duurzaam hardhout. Dit gaat langer mee en zorgt voor extra versteviging!
Laminaat vloeren leggen
Is moeders verhuist maar ligt er nog geen vloer? Breek uw kop er zelf niet over! Hoekje hier, plintje daar.. Laat hem door ons plaatsen en u ergert zich nooit aan dat plintje wat er nooit meer van kwam.
Stijgerhouten buiten meubels
Wilt u buite ook zo lekker bourgondisch genieten? Laat een tafel, loungeset of kastenwand op maat maken. Robuust en stoer hout geeft warmte. Laat het helemaal tot leven komen door ze te laten beitsen, olie of zelfs ouderwets behandelen.
Trap renoveren
Kan die bekleding ècht niet meer maar is de trap nog hartstikke goed? Geef hem een nieuw leven! Laat de lijm verwijderen en opschuren. Hierna kan u de trap laten schilderen, of zelfs opnieuw laten bekleden.
Hekwerk voortuin Betontegels
Heeft u een rommelige entree? Maak 't weer gezellig bij de deur! Nog even dat laatste zonnetje mee pikken in de voortuin. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden, een goeie opknapbeurt doet al wonderen. Dáár zit u weer netjes bij en de hond kan gewoon los!
Spit Geïmpregneerde Schutting
Tijd voor een nieuwe schutting? Overweeg eens spit rondom uw buitenpaleis. Hierdoor staan ze niet meer dicht op de grond, gaan ze langer mee èn het geeft een gevoel van luxe. Wie wil dat nou niet!?
Tuinhuis, Pergola
Was 't nèt zo lekker buiten!? Internet zei niks! Laat de BBQ niet verpesten door dat ene buitje en geniet tot 's avonds laat nog lekker in het comfort van je eigen tuin(huisje)! Door de palen zwevend te verankeren blijven ze droog en gaan ze langer mee!
Tv Meubel, Kastenwand, Wandornament
Eíndelijk samen wonen. Maar wat nu? Smaken zijn zo verschillend! Hij wil de tv aan de muur zonder lelijke snoeren, zij wil wèl een tv-meubel.. Ook al kom je er zelf niet uit, laat ons met u mee denken. Er zijn zoals u ziet optie's genoeg!